Ga naar de inhoud

Over ons

Hoi, wat goed dat je even komt kijken wie er achter de website zit van “Help, mijn baby huilt.nl”. Groot gelijk dat je even checkt, want er is online veel te vinden over het huilen van baby’s en het is belangrijk dat je kan vertrouwen op de juiste expertise.

Wij zijn het team van IMH Nederland. Wij vinden dat zorg voor (aanstaande) ouders en jonge kinderen goed, laagdrempelig en snel beschikbaar zou moeten zijn.

Om dat te bereiken, ontwikkelen we netwerkzorg en stimuleren we experts om beter samen te werken en hun kennis online te delen met ouders. De meesten van ons team hebben ook een zorgachtergrond en werken met baby’s en jonge kinderen. En natuurlijk hebben we een paar techneuten nodig, die onze ideeën technisch mogelijk maken. We vinden het belangrijk om onafhankelijk te blijven, en hanteren de beroepscodes vanuit de zorg, werken met de laatste inzichten en worden niet gesponsord. 

Vinden van de juiste hulp voor je baby
Ons doel is om in elke regio experts uit de 1e lijn, het ziekenhuis en jeugdgezondheid met elkaar te verbinden. Dat wat we ontwikkelen doen we altijd met ouders en andere professionals, zodat we genoeg feedback krijgen. Als wij samen de goede informatie ontwikkelen, hoef jij als ouder niet steeds te zoeken, maar zorgt de netwerkzorg dat jullie door de juiste professional(s) geholpen worden.

Dat betekent dat onze professionals op een nieuwe manier samenwerken. Ze delen hun kennis, volgen samen trainingen en weten van elkaar wie wat kan. Zo zorgen we dat kennis van specialisten eenvoudig beschikbaar is voor ouders,  en dat er een verbinding ontstaat met alle gebieden waarop het huilen van invloed is.

Samenwerking met alle domeinen

Wij vinden het belangrijk dat er goede verbinding is tussen alle gebieden die voor ouders en kind belangrijk zijn. 

En zoals je misschien zelf wel merkt, dat zijn er best veel. Om goed samen te werken, is het belangrijk dat er vanuit één visie gehandeld wordt. Binnen “help, mijn baby huilt” kiezen we daarbij voor de Infant Mental Health-visie. 

De Infant Mental Health-visie heeft oog voor de gezondheid van alle gezinsleden en er wordt rekening gehouden met de relaties tussen de gezinsleden. Daarbij wordt er niet alleen gekeken naar de vraag (huilen), maar ook naar wat dit allemaal doet met bay en anderen die ermee om moeten gaan. 

Zou jij ons willen helpen?

Help ons dan met invullen van onze effect meting

We krijgen graag inzicht in wat ouders en professionals willen en of we hier voldoende op aansluiten. 
Wil jij dus meehelpen? Klik op onderstaande button om een aantal vragen in te vullen. Dit kost slechts maximaal 5 minuten.