Ga naar de inhoud

Luisteren naar uitleg door experts

Hieronder vind je luisterfragmenten van professionals over verschillende onderwerpen, die je in alle rust kunt beluisteren.

Op zoek naar hulp?

Zoek in jouw regio

PODCASTS OP AANRADEN VAN ONZE EXPERTS

Op Spotify staan verschillende podcasts die mogelijk helpend kunnen zijn of fijn zijn om naar te luisteren voor jou als ouder.

In podcasts van De Roze Regenwolk geeft Isabella antwoorden op al je vragen over een onrustige, huilende baby en gaat ze in gesprek met verschillende zorgverleners en experts. Kom alles te weten over huilen, darmkrampjes, reflux, voedselallergie & eczeem, koemelkallergie, trauma en veel meer!

De podcast Binu Singh – De slapelozen op Spotify gaat over slapen en huilen. In Ontroostbaar gaan ouders en experts in gesprek met elkaar hoe de zorg en ondersteuning voor ouders van onrustige baby’s is georganiseerd. En geeft inzicht wat de impact van huilen is het gezin. 

Via possumsonline.com/podcasts kom je bij Engelse podcasts die gemaakt zijn voor ouders met baby’s en hun gezondheidsmedewerkers.

Margreet Reijntjes is presentatrice en moeder van twee puberzonen. Ze spreekt in de podcast Echte Oogappels wekelijks met experts over de duivelse dilemma’s van het ouderschap.

podcast

GELUIDSFRAGMENTEN INGESPROKEN DOOR EXPERTS

Onderstaande geluidsfragment over ‘Huilen helpen verdragen‘ is ingesproken door Marilene De Zeeuw | Klinisch psycholoog | Gedragstherapeut VCGT & Infant Mental Health Specialist | Docent | Columnist

Beluister het geluidsfragment ‘Huilen helpen verdragen’

Zou jij ons willen helpen?

Help ons dan met invullen van onze effect meting

We krijgen graag inzicht in wat ouders en professionals willen en of we hier voldoende op aansluiten. 
Wil jij dus meehelpen? Klik op onderstaande button om een aantal vragen in te vullen. Dit kost slechts maximaal 5 minuten.