Ga naar de inhoud

Lezen

Hieronder vind je boeken op aanraden van onze experts.

Op zoek naar hulp?

Zoek in jouw regio

In 8 weken leer je hoe je bewust kan genieten van de fijne momenten samen met je baby. Je leert voor jezelf te zorgen en keuzes te maken die goed voelen en anders om te gaan met stressvolle momenten. 

Uitleg waarom baby’s huilen, hoe de huilcyclus eruit ziet en hoe het gedrag van ouders en baby elkaar beïnvloeden. Je leert technieken voor stressreducatie en hoe je stap voor stap leert afstemmen op je baby.

Je leest over de ontwikkeling van (huil)baby’s, wat feiten en fabels rond extreem huilen zijn en over slaap – en voedingssignalen. Met het stappenplan kan je aan de slag om voor meer rust.

Een boek met verhalen van ouders die zelf een onrustige baby hebben gehad en vertellen over het vinden van een ritme en de roze wolk die zij niet gekend hebben. Aangevuld met tips van experts.

Dit Engelstalig boek geeft je praktische en op feiten gebaseerde strategieën om jou en je baby te helpen meer op elkaar af te stemmen, om meer van je baby te kunnen genieten.

In dit boek neemt Dr. Pamela Douglas al mee in jarenlang onderzoek naar de oorzaken van onrustig babygedrag. Lees meer over onder andere de benadering van huilgedrag, voeding en contact tussen ouders en kind. 

Zou jij ons willen helpen?

Help ons dan met invullen van onze effect meting

We krijgen graag inzicht in wat ouders en professionals willen en of we hier voldoende op aansluiten. 
Wil jij dus meehelpen? Klik op onderstaande button om een aantal vragen in te vullen. Dit kost slechts maximaal 5 minuten.